Open één instantie → Annuleer → Hele serie. Alle toekomstige instanties krijgen status "Geannuleerd"; reeds afgelopen instanties blijven in de historie staan.
De attendees krijgen één samengevoegde annuleringsmail per persoon (geen 10 losse mails als er 10 instanties waren).